Такой еще нюанс есть. Вроде как граждане не Украины, следующие в Крым на отдых со стороны РФ обязаны получать разрешение или уведомлять пограничную службу Украины о намерении проникновения на временно оккупированную территорию. Прошлый год я не знал об этом, проскочил так сказать беззаконно, как бы по не знанию. А в этом году нужно не дикарем каким-то, а цивилизованным путешественником. Но есть проблема: не знаю что писать , куда и кому ....
И на коком языке... Попробую маляву состряпать с форумской помощью...
Дорогі хохли ! Милі і розумні люди, хоч собаки ви страшні і пси шолудиві. Я їду в Крим і запитую вашого дозволу на перетини кордону нібито тимчасово окупованій москалями території.
Те що земля це ваша і акваторія немає ніяких сумнівів адже ви рили в доісторичні часи акваторію Чорного моря і поклали основу європейської цивілізації,внісши свій вклад у світову науку, але прокляті москалі відібрали усю вашу славу і досягнення... Але що ж нам, простим людям робити ? Путін сказав що Крымнаш і Медведєв повторив цю може бути брехню. Але ми віримо нашим лідерам оскільки вони створили те, що вашим ніколи і не снилося . Вони на хую б вертіли і усіх вас, і Америку, і Європу.А це багато що означає. Якщо мій лист залишиться без відповіді, все одно поїду як завжди, оскільки Крымнаш!